A tésztához a munkalapra szitáljuk a lisztet. Hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a diót és a citromhéjat. A vajat krémesre keverjük a kávéval, majd a lisztes keverékbe dolgozzuk a tojással együtt. Folpakba tekerjük, és kb. 30 percig pihentetjük a hűtőben.
A töltelékhez összekeverjük a lekvárt a meggylikőrrel. Ízles szerint fahéjjal, szegfűszeggel és csillagánizzsal fűszerezzük, majd belekeverjük a babapiskótát. 30 percig pihentetjük a hűtőben.
Ugyanannyi tele és középen lyukas korongot szaggatunk a kávés-diós tésztából, majd sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütjük. Kettesével összeragasztjuk őket a piros lekváros töltelékkel, és porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.