A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tepsi aljára sütőpapírt rakunk. A 70%-os Lindt étcsokit gőz fölött felolvasztjuk egy hőálló edényben, majd hagyjuk kihűlni.
Egy edényben keverjük habosra a vajat a granulált és a világosbarna cukorral. A vajhoz először hozzáadjuk a tojásokat egyenként, enyhén összekeverjük a masszával, majd végül a menta kivonatot is hozzáadjuk. A masszát a felolvasztott és már kihűlt csokoládéba keverjük.
Egy másik edényben összekeverjük a lisztet a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval. Ezután hozzáadjuk a csokoládémasszához, és végül belekeverjük az apróra összetört Lindt Excellence Intense Mint étcsokoládét.
2 evőkanálnyi tésztát (30ml, 2,5 cm magas) a sütőpapírral kibélelt tepsibe egymás melléhelyezzük, és1 cm vastagságúra lenyomjuka kekszeket. 12 percig sütjük. Egy sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.