A megtisztított, feldarabolt szilvát a rumba áztatjuk. Vízgőz felett felolvasztjuk a felaprított csokoládét a vajjal. Hagyjuk kissé kihűlni. Egy másik tálban a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd a vajas csokikrémhez adjuk. Hozzákeverjük a beáztatott szilvát. Végül kemény habbá verjük a fehérjéket, és óvatosan a masszához forgatjuk.
A tésztamasszát sütőpapírral bélelt, 22 cm-es, kerek tortaformába simítjuk. 160 fokra előmelegített sütőben 40–45 percig sütjük. A mázhoz megolvasztjuk a felaprított csokoládét és összekeverjük a tejszínnel. A süteményt bevonjuk vele, és szilvagerezdekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.