A libazúzát kisebb darabokra vágjuk, majd vízben feltesszük főzni 2 gerezd fokhagymával, a feldarabolt petrezselyemgyökérrel és 1 db sárgarépával. Megsózzuk és hozzáadjuk a szemes borsot. Közepes lángon kb. 1,5 óráig főzzük, amíg a zúza megpuhul. Közben a főzővizet folyamatosan pótoljuk, ha szükséges.
Amikor megfőtt a zúza, leszűrjük, és a főzővizét a leszűrt árpagyöngyre öntjük, és abban puhára főzzük.
Egy serpenyőben, olajon, megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát és a maradék répát, majd hozzáadjuk a feldarabolt pecsenye libamájat és a maradék zúzott fokhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, majd ha a máj kezd kifehéredni, hozzáadjuk a feldarabolt gombát, a zöldborsót és a megpárolódott zúzát, majd puhára pároljuk mindet egy kevés száraz fehérborban.
A megfőtt gerslit összekeverjük a párolt zöldséges belsőségekkel. Tálaláskor megszórjuk frissen aprított petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.