Egy teflon serpenyőben külön-külön megpirítjuk a magvakat, amjd félretesszük.
Ugyanabban a serpenyőben összeforraljuk a többi hozzávalót. Amikor kész, hozzáöntjük a megpirított magvakat, és alaposan átmelegítjük azokat.
A masszát sütőpappírral bélelt tepsibe rakjuk, és egy kanállal kicsit lelapítjuk a korongokat. Előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük, amíg egy kicsit megpirul. Hagyjuk hűlni, végül kiszedjük a tepsiből.
Megjegyzés
A család egyik kedvence, emellett pedig nagyon egészséges is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.