Először elkészítjük a fasírtokat. A darált húst sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd hozzáadjuk a villával felvert tojást. Jól összegyúrjuk és kissebb gombócokat formázunk belőle. A gombócokat bő olajban kisütjük. Amikor elkészültek, hűlni hagyjuk.
A hagymákat megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. Egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a babérlevelet, ízlés szerint egész fekete borsot, és egy kevés sót. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni.
Amikor a hagyma és a fasírt kihűlt, összekeverjük őket majonézzel, tejföllel és citromlével ízlés szerint. Legalább 2 órára hűtőbe tesszük pihenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.