A tésztához valókat egy tálba mérjük, majd gyors mozdulatokkal sima tésztává gyúrjuk. A tésztát fóliába csomagoljuk, és betesszük a hűtőbe dermedni kb. 1/2 órára.
Miután lehűlt a tészta, lisztezett gyúrólapra borítjuk és kinyújtjuk kb. 2-3 mm vastagságúra. A tésztát tetszőleges formákkal kiszúrjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk.
Előmelegített sütőben, 175 fokon 8-10 perc alatt világosra sütjük őket.
Amíg sülnek a csillagok, addig a mákos tölteléket kikeverjük olyan állagúra, hogy kenhető legyen. Ezzel a krémmel ragasztjuk össze a csillagokat. Tálaláskor porcukorral meghintve kínáljuk a csillagokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.