A krumplit megfőzzük héjában, meghámozzuk, majd áttörjük.
Ha kihűlt, lisztezett deszkán összedolgozzuk a liszttel, a tojással és pici sóval. A tésztát kinyújtuk, ujjnyi csíkokra felvágjuk, rudakat sodrunk belőle, s ezeketkb2 cm-es darabokra vágjuk.
A nudlikat forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Amikor feljön a víz tetejére, akkor hagyjuk még pár percig, majd kiszedjük.
A forró nudlit olvasztott vajban megforgatjuk, és megszórjuk a porcukorral elkevert és reszelt citromhéjjal ízesített darált mákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.