Belekeverjük a lisztbe a mákot és a zsírt, majd felolvasztjuk. A tojásokat elkeverjük a cukrokkal, majd hozzáadjuk a korábban liszttel felolvasztott mák és zsír felét, aztán simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a maradék lisztet, a tejet és a vizet, majd addig kevergetjük, amíg szép sima nem lesz a tészta.
Kikenjük olajjal a palacsintasütőt, aztán kisütjük benne a palacsintákat. Ezután a pudingport összekeverjük a cukrokkal, majd kevés tejjel csomómentesre keverjük. Ha ezzel megvagyunk, hozzáadjuk a többi tejet és a vizet is és megfőzzük. Még forrón belekeverjük a margarint. A palacsintákat megtöltjük a lekvárral és leöntjük vaníliás krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.