A sütőtököt cikkekre vágjuk, a magját kikaparjuk, majd előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Kivesszük a sütőből, majd kissé hűlni hagyjuk.
A sütőtököt botmixerrel vagy aprítógépben krémesre pürésítjük. Ezután hozzáadjuk a kekszmorzsát, a mákot, a vaníliás cukrot, a citromhéjat, a fahéjat, a rumaromát és a mézet.
Az egészet alaposan összedolgozzuk, hogy formázható masszát kapjunk. Kézzel diónyi golyókat formázunk belőle, végül megforgatjuk a kókuszreszelékben. Tálalás előtt hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.