A tojást, a cukrot, a sót, a zsemlemorzsát és a túrót összekeverjük. Egy gombóchoz való mennyiséget lecsípünk a masszából, vizes kézzel kissé lelapítjuk, egy darab málnát teszünk a közepébe, gombócot formázunk belőle, majd forró, lobogó vízben kb. 10-15 percig megfőzzük az összes gombócot.
A zsemlemorzsát a cukorral megkaramellizáljuk, majd hozzákeverjük az olajat. A megfőtt gombócokat kiszedjük egy szűrőkanállal, és a karamelles morzsába forgatjuk.
Az öntet hozzávalóit, vagyis a tejfölt és a vaníliás cukrot összeverjük, majd a még meleg gombócokra locsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.