A krémhez tálba tesszük a felolvasztott málnát, a lekvárt, a cukrot, a kókuszreszeléket és az aromát. A felolvasztott vajjal meglocsoljuk, a lisztet rászitáljuk, az egészet alaposan összedolgozzuk, majd félretesszük.
A tésztához robotgépbe tesszük a lisztet a felkockázott vajjal és a tojássárgájával, majd a keveréket morzsás állagúra dolgozzuk. Hozzáadunk 1-2 evőkanál jeges vizet, és a tésztával addig dolgozunk, míg gombóccá áll össze. Folpakba csomagoljuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
A tésztát két részre osztjuk, az egyik felét kinyújtjuk, majd 22 cm-es piteformába simítjuk úgy, hogy pereme is legyen. A megmaradt tésztát szintén kinyújtjuk, és hosszú csíkokat vágunk ki belőle. A krémet az előkészített tésztalapra simítjuk, majd elrendezzük rajta a csíkokat. A tésztarészeket a felvert tojássárgájával átkenjük. Kevés cukorral meghintjük, végül 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, majd szeletelve tálaljuk. Friss tejszínhab vagy vaníliafagylalt illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.