A puha vajat elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat. Mindegyik hozzáadása után alaposan összekeverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és egy csipet sóval, majd hozzászitáljuk a masszához. Ezután alaposan összekeverjük, majd állandó keverés mellett, hozzáöntjük a tejet. Addig keverjük, amíg sima állagú masszát kapunk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd beleöntjük a masszát. Ezután egy spatulával egyenletesen elsimítjuk a tepsiben. Előmelegített sütőbe tesszük, és közepes hőmérsékleten 20-25 percig sütjük, amíg szép világos, zsemleszínű lesz a tészta (én légkeverésnél 150 fokon, 25 percig sütöttem).
Ameddig a tészta sül, elkészítjük a tölteléket. A málnát egy szűrőbe tesszük, és alaposan megmossuk, majd lecsepegtetjük. A tojások fehérjét kemény habbá kezdjük verni, majd amikor már kezd kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot. Addig verjük, míg egy közepesen kemény habot nem kapunk. A habhoz óvatosan hozzákeverjük a kókuszreszeléket, majd az alaposan lecsepegtetett málnát.
Ezután a málnás-kókuszos habot rákenjük az elősütött tészta tetejére, majd egyenletesen elsimítjuk. Visszahelyezzük a sütőbe, majd 30-35 perc alatt a tetejét szép világos színűre sütjük (én amikor visszahelyeztem a sütőbe, kicsit lejjebb vettem a hőfokot, hogy a hab szép lassan száradjon meg a tésztán). A sütési idő leteltével kikapcsoljuk a sütőt, majd résnyire kinyitjuk az ajtaját, és úgy hagyjuk langyosra hűlni a süteményt. Ezután kivesszük a sütőből, majd a tepsiben hűtjük ki egészen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.