A málnát egy szitába tesszük, és kipréseljük a levét. A tojást összekeverjük a tejjel, a liszttel, a sóval, a cukorral és a málna levével, majd hozzádajuk az olajat.
Ledaráljuk a pisztáciát. A pundingport csomómentesre keverjük egy kis adag hideg tejben, majd hozzáadjuk a cukrot és a maradék tejet. Felfőzzük, hozzákeverjük a krémsajtot és a darált pisztáciát.
A fehér csokoládét mikróban vagy vízgőz felett felolvasztjuk. A palacsintát megtöltjük a pisztáciás krémmel, összehajtuk, és az öntettel leöntve tálaljuk. Szárított málnadarabokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.