Egy tálba tesszük a lisztet, majd elkeverjük a sóval és a porcukorral. Hozzáadjuk a kisebb hasábokra vágott vajat, a reszelt marcipánt és a reszelt narancshéjat, majd összegyúrjuk. 1 órát hidegen pihentetjük.
Enyhén lisztezett munkalapra tesszük, 4 darabra vágjuk. Egyenként hosszú ruddá sodorjuk a kezünkkel (mint anno a gyurmát). 7 cm körüli darabokat vágunk belőle és kifli formára hajlítjuk. Sütőpapírral borított tepsire sorakoztatjuk őket.
170 fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük. Még forrón beszitáljuk a tepsin vaníliás porcukorral. Amikor teljesen kihűltek, akkor tesszük tálcára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.