A sovány marhahúst kétszer átdaráljuk, hozzáadunk 1 tojást, a bazsalikomot, az aprított petrezselymet, a zsemlemorzsát, illetve sózzuk, borsozzuk, és jól összedolgozzuk.
A padlizsánt ujjnyi vastagságú karikára vágjuk és olajban kisütjük. A paradicsomot és a paprikát karikára szeleteljük.
Kikent tepsibe lerakjuk sorban a padlizsánt, a darált, fűszerezett húst, a paradicsomot, a paprikát, majd újra ugyanezt, míg elfogynak a hozzávalók.
2 tojássárgáját elkeverjük a tejföllel, és a rakott padlizsán tetejére öntjük. Alufólia alatt, előmelegített sütőben sütjük. Ha megpuhult, levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük a tetejét. Friss salátával tálaljuk.
2024.07.21.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.