A sovány marhahúst kétszer átdaráljuk, hozzáadunk 1 tojást, a bazsalikomot, az aprított petrezselymet, a zsemlemorzsát, illetve sózzuk, borsozzuk, és jól összedolgozzuk.
A padlizsánt ujjnyi vastagságú karikára vágjuk és olajban kisütjük. A paradicsomot és a paprikát karikára szeleteljük.
Kikent tepsibe lerakjuk sorban a padlizsánt, a darált, fűszerezett húst, a paradicsomot, a paprikát, majd újra ugyanezt, míg elfogynak a hozzávalók.
2 tojássárgáját elkeverjük a tejföllel, és a rakott padlizsán tetejére öntjük. Alufólia alatt, előmelegített sütőben sütjük. Ha megpuhult, levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük a tetejét. Friss salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.