A felforrósított olajon üvegesre pároljuk a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a darált húst, és lepirítjuk. A paradicsompürét ráöntjük, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, rászórjuk a kakukkfüvet, és az egészet kb. 5 percig pároljuk.
A megtisztított spenótot forrásban lévő, sós vízbe dobjuk 3-4 percre, majd hideg vízzel leöblítjük, és apróra daraboljuk. A paradicsomokat félbevágjuk.
Egy tepsit kivajazunk. Váltakozva belesimítjuk a paradicsomos húst és a spenótot úgy, hogy a sort a húsos massza zárja. A tetejére a félbevágott koktélparadicsomokat tesszük.
A felvert tojásokat ráöntjük, és a sajttal megszórjuk. 180 fokra előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt készre sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.