A kakaóport elkeverjük 10 dkg cukorral és 4 ek forró vízzel, majd hagyjuk kihűlni.
A maradék cukrot és a vamíliás cukrot jól kikeverjük a megolvasztott margarinnal vagy vajjal, majd hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, a sütőport, egy csipet sót és a tejet. A tésztát kettéválasszuk és az egyikhez hozzákeverjük a kakaós masszát.
A kuglófsütőt kikenjük vajjal és kilisztezzük, majd a fehér illetve kakaós tésztát merőkanállal felváltva beleadagoljuk.
A mázhoz az étcsokoládét és a margarint megolvasztjuk a mikróban. A kuglófot kifordítjuk a formából, leöntjük a csokikrémmel és megszórjuk mandulaforgáccsal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.