Az étcsokoládét és a vajat egy lábasban folyamatos kevergetés mellett felolvasztjuk, majd hagyjuk kihűlni. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral, a fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan összeforgatjuk a sárgájával. A liszthet összekeverjük a sütőporral, az őrölt mandulával és a kakaóporral. A tojásos masszához hozzákeverjük a lisztes keveréket, majd a csokis- vajas krémet.
4 db mini kuglófformát kivajazunk és kilisztezünk és beleöntjük a tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük. A formában hagyjuk langyosra hűlni, majd óvatosan rácsra borítjuk, és megvárjuk, amíg teljesen kihűl.
A tejszínt felmelegítjük. Egy másik lábosban felolvasztjuk az étcsokoládét. Hozzáadjuk a tejszínt és a kávélikőrt. Összekeverjük, és hagyjuk kihűlni. A mázt ráöntjük a süteményekre, megszórjuk durvára vágott mogyoróval és hagyjuk megszilárdulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.