A paradicsomokat megmossuk, kereszt alakban bemetszük a héjukat. Forrásban lévő vízbe mártjuk őket, majd meghámozzuk, a húsukat felkockázzuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A cukkiniket és a padlizsánokat megmossuk, majd felkockázzuk. A fokhagymát meghámozzuk, és összezúzzuk.
Felforrósítjuk az olívaolajat, majd néhány perc alatt megpirítjuk rajta a hagymát és a cukkinit. Hozzáadjuk a padlizsánt, a paradicsomot a levével együtt, valamint 100 ml vizet és a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük a kakukkfűvel, és hozzáadjuk a babérlevelet. Felforraljuk, és még 30 percig főzzük. Langyosan tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.