A tököt és a burgonyát meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A zöldségféléket megtisztítjuk, és felszeleteljük.
Egy lábasba öntjük az olajat, és üvegesre pároljuk rajta a hagymát. Pár perc után hozzáadjuk a tököt, a krumplit, a répákat, majd tovább pároljuk. Felöntjük az alaplével, beletesszük a paradicsomot, és megsózzuk, megborsozzuk.
Kb. 20 perc alatt puhára pároljuk, majd pépesre turmixoljuk, és szerecsendióval és a parmezán sajttal ízesítjük. Forrón tálaljuk a kenyércsipsszel és a sajtdarabokkal.
Megjegyzés
Könnyű, gyors, tartalmas és ízletes krémszerű leves. Hidegen is kitűnő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.