A feltört egész tojásokat enyhén felverjük, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, a zsemlemorzsát és a szerecsendiót.
A habosra kevert vajat és a reszelt sajtot összekeverjük, hozzáadjuk a morzsás masszához, 15-20 percig pihentetjük, majd a masszát galuskaszaggatón át vagy kanállal a forró levesbe szaggatjuk.
Hozzáadjuk a vékony karikákra vágott zsenge, héjas cukkinit, és pár percig együtt forraljuk. Tálaláskor megszórjuk a petrezselyemzölddel.
Megjegyzés
Parmezán helyett egyéb, pl. grana padano olasz sajttal is készíthetjük ezt az olasz levesbetétet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.