Felforrósítjuk a vajat, és üvegesre sütjük rajta a meghámozott, felaprított hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, falatnyi darabokra felvágott gombafejeket, és megpirítjuk azokat.
Beleforgatjuk a felkockázott szalámit, megsózzuk, -borsozzuk, majd meghintjük a liszttel, és világos színűre pirítjuk azt. Felöntjük 3 dl vízzel, továbbá a tejjel, beledobjuk a leveskockát, és felforraljuk. Közepes lángon 4-5 percig főzzük a mártást.
A gnocchit forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. Ezután leszűrjük.
A gombás mártást egy kevés sóval, borssal és frissen reszelt szerecsendióval ízesítjük, majd összeforgatjuk a gnocchival és a petrezselyem lecsipkedett, finomra vágott leveleivel.Tűzálló tálba simítjuk a keveréket, megszórjuk a lereszelt sajttal, és a forró grillsütőben 5-10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.