A zöldségeket megtisztítjuk: a répákat, a zellert és a karalábét meghámozzuk, a vöröshagymát hámozás nélkül kettévágjuk. Egy nagyobb (9 literes) fazékba tesszük a húst, a zöldségeket és a fűszereket. A fazék kétharmadáig felöntjük vízzel és tegyük fel nagy lángon forrni.
Amikor felforrt, leszedjük a tetején képződött habot, majd alacsony lángon minimum 2 órán keresztül főzzük. Az utolsó félórában hozzáadjuk a belsőségeket.
Amikor a leves kész, leszűrjük le. A levest a zöldségekkel tálaljuk és megszórjuk petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.