A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, -borsozzuk. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, finomra vágjuk, összekeverjük, szintén megsózzuk, -borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk olajjal.
A hússzeleteket lisztben megforgatjuk, egy réteget a kikent tálba fektetünk. Megszórjuk a hagymás paprikával, majd megkenjük ajvárral, majd megint hússzeletek következnek. Addig rétegezzük, míg az alapanyagok elfogynak, a tetejét meglocsoljuk a tejszínnel.
180 fokra előmelegített sütőben letakarva kb. 45 percig sütjük. Majd megszórjuk a reszelt sajttal, és még 20 percre visszatesszük a sütőbe.
Közben a kisebb burgonyákat héjában megfőzzük, majd felkarikázzuk.
A rakott húst rövid ideig hűlni hagyjuk, hogy szebben lehessen vágni, majd kockákat vágunk, mint pl. a lasagnéból, és petrezselyemmel meghintett krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.