A medvehagymát vékony csíkokra,vágjuk majd egy tojással együtt az aprítógépbe tesszük, és pépesítjük.
A lisztet összekeverjük a sóval, majd csinálunk a közepébe egy mélyedést, és beleöntjük a pépesített medvehagymát. Ezután hozzáadjuk a másik tojást, és villával elkezdjük összekeverni, majd kézzel folytatva alaposan összegyúrjuk a tésztát (ha szükséges, akkor még egy kevés lisztet adhatunk hozzá, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk).
Ezután vékonyra nyújtjuk a tésztát, majd felvágjuk metéltnek. (Tésztagéppel vagy kézzel is megtehetjük.)
A császárszalonnát kisebb kockákra vágjuk, majd az olajhoz adjuk, és többször megkeverve szép pirosra sütjük.
A metélt tésztátenyhén sós vízbenkifőzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. A pirosra sült szalonnához adjuk, és alaposan összekeverjük.
Tálaláskor a szalonnás tésztát tányérra szedjük, majd meglocsoljuk a tejföllel, és megszórjuk a reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.