A meggyet lecsepegtetjük, a sütőt 180 fokra melegítjük, egy kb 20x30 centis tepsi aljába sütőpapírt fektetünk.
A margarint a cukrokkal kihabosítjuk, majd egyesével hozzádolgozzuk a tojásokat, ezután hozzáadjuk a tejfölt, a rumot és a sütőporral, sóval vegyített, kakaós lisztet.
A masszát a tepsibe rakjuk, elsimítjuk és kirakjuk a tetejét meggyel - enyhén a masszába nyomkodva. Kb 25-30 perc alatt tűpróbáig sütjük.
A tejszínt a cukorral felforrósítjuk - nem forraljuk -, majd ráöntjük az apróra tördelt csokoládéra és simára keverjük.
A krémet teljesen kihűtjük, majd egy kézimixerrel habbá verjük és rákenjük a tészta tetejére.
Hűtőben 2-3 órán át dermesztjük, majd felszeletelve meggyszemekkel és reszelt csokoládéval díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.