Robotgéppel habosítsuk fel a tojásokat 120 g por- és a vaníliás cukorral. Adjuk hozzá előbb a meglangyosított mézet, majd a citrom- és narancshéjat, a sütőport, a fahéjat, a szegfűszeget, a szerecsendiót, valamint a kardamomot.
Apránként dolgozzunk bele annyi lisztet, hogy gyúrható állagú tésztát kapjunk, majd folpakba csomagolva rakjuk a hűtőbe 2-3 órára.
Lisztezett felületen nyújtsuk ki a tésztát ujjnyi vastagra, és pogácsaszaggatóval szúrjunk ki belőle 12-15 db kört. Tegyük mindet sütőpapírral bélelt tepsibe. A maradék porcukrot keverjük ki a citromlével. Kenjük meg az így kapott mázzal a pogácsák tetejét, és süssük őket aranybarnára a 175 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt. Még melegen tegyük a sütiket jól záródó fémdobozba, és hagyjuk puhulni néhány napig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.