A krémhez szétválasztjuk a tojásokat. A sárgáját a porcukor felével és a fűszerkeverékkel forró vízfürdő felett habosra keverjük, majd belekeverjük a mascarponét. A maradék porcukrot fokozatosan hozzáadva kemény habbá verjük a tojásfehérjét, majd óvatosan a mascarponés krémhez forgatjuk. Ezután néhány órára a hűtőbe tesszük.
A gofrihoz a vajat a mézzel, a tojásokkal és a sóval habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejet, majd a sütőporral elkevert lisztet. Az előmelegített gofrisütőben 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük a gofrikat (minden adaghoz 2 ek tésztát teszünk). Az elkészült gofrikat a rácson hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.