A kókuszreszeléket, a diót és a karobport alaposan összekeverjük, majd alaposan összegyúrjuk a szezámkrémmel és a mézzel. (Ha túl morzsalékos, kisebb adagokban adjunk hozzá a mézet és tahinit; akkor jó, ha könnyedén formálhatunk belőle golyókat.)
Amikor elkészültünk 1-1 golyóval, rögtön belefogartjuk a dekorba. (A kéz melegétől a mézes masszában könnyebben megtapad a díszítő anyag.) Lefagyaszthatjuk, fogyasztás előtt 2-3 órával a hűtőben tároljuk.
Megjegyzés
A mézes massza ragadós, ezért használjunk gumikesztyűt. A karob vagy más néven szentjánoskenyér alkalmas a kakaó kiváltására (másfélszeres mennyiségben), és alternatív megoldás a reformtáplálkozásban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.