A palacsintatésztához a joghurtot simára keverjük, hozzáadjuk a liszttel elkevert szódabikarbónát, a cukrot, egy csipetnyi sót, és elektromos keverővel simára keverjük a tésztát, és adagonként belekeverjük a tejet.
Közben egy serpenyőben kevés vajat olvasztunk, majd egy-egy nagyobb evőkanálnyi palacsintatésztát teszünk bele. Amint megpirult az egyik oldala, megfordítjuk. (Nagyjából 20 db 8-10 cm átmérőjű palacsintát sütünk.)
Ebből az adagból közel 20 db palacsintát készíthetünk. Tálalásnál lekvárt, juharszirupot vagy túrós tölteléket is kínálhatunk mellé, de önmagában fogyasztva is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.