Az muffuleta szendvicshez olajbogyókat durvára, a paprikát finomra aprítjuk. A fokhagymát összezúzzuk, a szardellafilét feldaraboljuk. A karpibogyót leöblítjük. A petrezselymet és az oregánót finomra vágjuk.
Az összes hozzávalót alaposan összeforgatjuk egy tálban, majd letakarjuk, hűtőbe tesszük, és állni hagyjuk legalább 1 órán át, hogy az ízek összeérjenek.
A kenyeret keresztben félbevágjuk, és kb. félig kikanalazzuk a belét. Az üregeket megkenjük olívaolajjal, megtöltjük az alsó és a felső részét is olajbogyó-salátával, majd az alsó részt rétegesen megrakjuk szalámival, sonkával és sajttal.
Végül a két részt összenyomjuk. A szendvicstortát 4 részre vágjuk, és szobahőmérsékleten kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.