A pulykacombot előző este alaposan bemasszírozzuk sóval, borssal, olívaolajjal.
Sütés előtt felmelegítjük a lekvárt, hozzáöntjük a likőrt, egyet forralunk rajta. Ezzel a narancsos szósszal bekenjük a combot, és beborítjuk zsálylevelekkel. A narancsokat megmossuk, megszárítjuk, és vékony szeletekre vágjuk. A pulykamellre pakoljuk azokat szépen sorban, fogpiszkálóval odatűzzük.
Egy nagy, mély sütőtálba vagy tepsibe helyezzük a narancsos húst, ha maradt szószunk elkeverjük 2 dl vízzel és a hús alá öntjük, alufóliával lefedjük. 180 fokos sütőben először lefedve sütjük 1,5 órát, majd fólia nélkül pirítjuk még 30 percet. A húst szeletelés előtt pihentetjük.
A körethez a zöldbab végeit lecsipkedjük, és gőzpárolóban 8-10 perc alatt megpároljuk. Néhány darabot összefogunk és baconszelettel középen áttekerjük. Az így kapott csokrokat tepsire rendezzük, és a hús mellett 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.