Tisztítsunk meg 80 dkg marhahátszínt, és vágjuk 4 vastag szeletre. Tekerjük körbe a szeleteket 2-2 szelet baconnel, majd kötözzük körbe konyhai cérnával. Szórjuk meg a szeleteket sóval és frissen őrölt színes borssal, majd pirítsuk mindkét oldalukat 4 ek felforrósított olajon 1-2 percig. Rakjuk tűzálló edénybe, és tegyük 140 fokos sütőbe kb. 75 percre. Így közepesen átsült lesz, aki így nem szereti, süsse még fél órán át.
Vágjuk le 1 csomag zöld spárga fás végeit. Dobjuk pár percre lobogó, sós vízbe, csepegtessük le, majd forgassuk meg 5 dkg vajon, és szórjuk meg sóval.
Keverjünk össze 1,5 dl tejfölt és 15 dkg majonézt, valamint 1 ek édes csiliszószt. Adjuk hozzá 1 db narancs lereszelt héját és kifacsart levét, ízesítsük sóval és 1/2 csokor felaprított korianderrel, majd kínáljuk a spárgával együtt a sült mellé.
2022.06.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.