Elkészítés: A 3 tésztalap tulajdonképpen ugyanúgy készül, csak az egyikbe dió, a másikba kakaó, a harmadikba pedig mák kerül. A tésztához az egész tojást a cukorral habosra kavarjuk, majd a többi hozzávalókat is beletesszük, és közepes nagyságú tepsiben megsütjük.
(A 3 darabos teflon tepsi középső mérete a megfelelő.)
A krémhez a tejből és a búzadarából tejbegrízt készítünk. A margarint a porcukorral habosra kavarjuk, és ha kihűlt a gríz, a két krémet összekeverjük.
Ha a lapok kihűltek, a krémből 3 evőkanálnyit kiveszünk a tetejére, a többit kb. megfelezzük, és a lapok közé kenjük. A tetejét megkenjük a félretett krémmel, és csokit reszelünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.