A tojásokat a cukorral elkeverjük, addig, amíg feloldódik, majd fokozatosan hozzáadjuk a vizet, ezután a citromhéjat és a vaníliás cukrot.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a tojássárgájás masszához adjuk. A sütőporral elkevert lisztet is beleszitáljuk, és végül belekeverjük az olajat.
Sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsibe öntjük, a tetején elosztjuk a magozott meggyet, és készre sütjük (tűpróbáig). Miután kihűlt, porcukorral meghintjük, és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.