Elkészítés: A tésztához egy keverőtálba szitáltam a lisztet, és a többi hozzávalóval a robotgép spiráljával a nokedlihez hasonló tésztát dagasztottam. Kevés liszttel meghintve, letakarva 40 percet langyos helyen kelesztettem.
Közben a tepsit bőven kiolajoztam. A paradicsomot és a hagymát karikáztam, a paprikákat és a mozzarellát vékonyra szeleteltem, a sajtot lereszeltem, a bazsalikomot durvára aprítottam.
A tésztát az olajozott tepsibe öntöttem, vizes kézzel a tepsiben szétlapogattam. Tetejére elosztottam a paradicsomot, a paprikát, ráreszeltem a fokhagymát, az újhagymát, valamint pár karika kolbászt. Meghintettem bazsalikommal, és a sajtokkal beborítottam.
200 fokra előmelegített sütőben sütöttem kb. 20-25 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.