Az olajbogyót robotgépbe tesszük, és pépesítjük annyi olívaolajjal, hogy kenhető pasztát kapjunk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük az olajbogyópasztáva, majd feltekerjük. Hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítjük a tekercseket. Ezután serpenyőben, egy kevés olívaolajonkb. 15 perc alatt minden oldalát megsütjük.
A salátához a megmosott és szárazra törölt zöldségeket feldaraboljuk. Az olajat az ecettel simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és összeforgatjuk a zöldségekkel. A hústekercseket a salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.