A kelbimbókat megtisztítjuk, félbevágjuk, majd forrásban lévő, sós vízbenroppanósrafőzzük. Ezután leszűrjük és lecsepegtetjük.
Felforrósítunk 1 ek olívaolajat, és megpirítjuk rajta a megtisztított, vékonyan felszeletelt gombafejeket. Azutánmegsózzuk,megborsozzuk.
A tojásokat habosrakeverjük a tejszínnel, továbbá egy kevés sóval és borssal. Serpenyőben felhevítjük a megmaradt olívaolajat, ráöntjük a tojásos keveréket, és közepes lángon aranyszínűre sütjük az egyik oldalát.
A serpenyő nyelét gondosan körbetekerjük több réteg alufóliával. Az omlett egyik oldalárahalmozzuk a kelbimbót a pirított gombával együtt, megszórjuk a lereszelt sajttal, és ráhajtjuk az omlett másik oldalát.A 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad, és az omlett kissé megpirul. Egy kevés felkarikázott újhagyma zöldjével megszórva tálalhatjuk. Pirítós illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.