A lisztet összekeverjük a csipet sóval és összemorzsoljuk a hideg vajjal.Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a tejfölt és a hideg vizet, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. (A tejfölt kanalanként adjuk hozzá, mert lehet, hogy nem kell mind!) Ezután fóliábacsomagoljuk, majd a hűtőbe tesszük legalább 30 percre.
A diót egy teflon serpenyőben állandó kevergetés mellett aranybarnárapörköljük. Ezután kihűtjük, majd ledaráljuk. A mascarponét simárakeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal.Hozzá a darált diót is.
A tésztát kivesszük a hűtőből, majd lisztezett felületen jó vékonyra nyújtjuk. 4 egyforma nagyságú kört vágunk belőle (egy fedőtis tehetünk a tésztára, és aztvágjuk körbe). A tésztakörök közepére rákenjük a mascarponés-diós tölteléket, majd ráhelyezzük a felszeletelt őszibarackot. Az üresen maradt tésztát felhajtpgatjuk a töltelékre.
A megtölött tésztákat egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, majd lekenjük őket a felvert tojással, és megszórjuk a darabolt dióval. Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük. Tálalás előtt hagyjuk langyosra hűlni, majd porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.