A padlizsános-pulykamelles tészta elkészítéséhez a tésztát a csomagoláson található előírás szerint olajos, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A hagymát és fokhagymát felaprítjuk, a pulykát apró kockákra vágjuk. Kevés olívaolajon a hagymát és fokhagymát megdinszteljük, majd rádobjuk a húst és pár percig pirítjuk. Rátesszük az apróra vágott padlizsánt, és felöntjük a húslevessel. Megfűszerezzük sóval, borssal, oregánóval és kakukkfűvel, majd puhára pároljuk.
Ezután hozzáadjuk a tejfölt és még egyszer felforraljuk. Összekeverjük a tésztával, belevágjuk a kápia paprikát és friss kakukkfűvel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.