A padlizsánt vastagabb szeletekre vágjuk, besózzuk, majd 30 percig pihentetjük. Száraz serpenyőben aranyszínűre sütjük. A mártáshoz a koktélparadicsomokat és a megtisztított, szeletelt fokhagymát 1 dl vízben 3 percig főzzük. Összeturmixoljuk az olajjal, sóval és borssal, valamint a friss bazsalikommal.
A sült padlizsánokat rétegezzük a szeletelt, nyers paradicsommal, a sonkával, az olajjal és az ecettel, valamint a fűszerekkel összeforgatott bazsalikomos salátával. Végül meglocsoljuk a paradicsommártással, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.