A tejszínt a cukorral, a zselatinporral és a vaníliarúd kikapart belsejével lassú lángon forráspontig hevítjük, közben néha átkeverjük, majd mielőtt forrni kezdene, levesszük a tűzről és újra átkeverjük.
Az epret a cukorral kis lángon pürésre, szinte lekvárszerűre főzzük, majd a poharak aljába adagoltjuk.
Az eperre kis adagokban rámerjük a felfőzött tejszínt, majd langyosra hűtjük, és a hűtőbe tesszük, amíg megdermed.
Tálaláskor a poharakat forró vízbe állírjuk pár pillanatra, majd óvatosan egy tányérra borítjuk és hagyjuk, hogy az eper lecsurohjon a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.