Felforrósítunk egy serpenyőt, beletesszük az olajat és a megmosott, elfelezett paradicsomokat, majd 3 percig pirítjuk, míg kissé megpuhul. Szűrőkanállal kiemeljük mindet.
1-2 csipet sáfrányt teszünk egy bögrébe 4 ek forró vízzel együtt. A megtisztított, zúzott fokhagymát és a rizst a paradicsomos serpenyőbe tesszük , majd kissé lepirítjuk. Felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, és majdnem puhára főzzük. Hozzákeverjük a sáfrányos vizet és a megmosott, lecsepegtetett spenótot. Hagyjuk, hogy a levelek kissé összeessenek, végül megsózzuk és megborsozzuk az egészet.
Összekeverjük a paradicsomot és a finomra vágott bazsalikomot, majd megszórjuk a parmezánnal. A spenótos rizshez forgatjuk, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.