Mossuk meg a csirkemellfilét, töröljük szárazra. Főzzük a húslevesben 20 percig, majd emeljük ki a léből, csöpögtessük le és vágjuk kisebb darabokra.
Pucoljuk meg a vöröshagymát, kockázzuk fel, vajon pároljuk üvegesre. Hintsük meg liszttel, keverjük hozzá a paradicsompürét, öntsük fel a húslevessel és a tejszínnel, végül főzzük össze. Ízesítsük sóval, őrölt fehér borssal, majd tegyük bele a húsdarabokat, és melegítsük össze.
A levest merjük tányérokba, gazdagítsuk 1-1 evőkanál tejföllel, és frissen összevágott petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.