A kenyeret tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. Egy nagy tálban a húsgombócok hozzávalót alaposan összekeverjük. Ha túl puhának találjuk, adjunk hozzá egy kis lisztet, hogy jól formázható legyen.
Teáskanál segítségével kis gombócokat formázunk a keverékből, a golyókat lisztbe forgatjuk, bő olajban kisütjük, és konyhai papírtörlőre szedjük. (Általában 50-60 golyót sikerül ennyi húsból összehozni.)
Maradék olajon megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a házi fűszerkeveréket és a paradicsomlevet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk, és beletesszük a kész golyócskákat.
A spagettit kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, és ezzel tálaljuk a húsgolyós, paradicsomos ragut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.