Megtisztítjuk és alaposan megmossuk a spenótot. Forrásban lévő, sós vízbe tesszük 10 másodpercre. Leszűrjük, jeges vízbe tesszük, és hagyjuk teljesen kihűlni. Ismételten leszűrjük, kinyomkodjuk belőle az összes nedvességet, és vékonyan felszeleteljük.
Felforrósítjuk a vajat, megfutattjuk rajta a zúzott fokhagymát, és rátesszük a parajt. Megsózzuk és megborsozzuk, majd meghintjük frissen reszelt szerecsendióval. Néhány percig óvatosan kevergetjük, majd szűrőbe tesszük, hogy lecsöpögjön a felesleges nedvesség.
Közben a kecskesajtot összemorzsoljuk, megsózzuk, hozzákeverjük a megtisztított, finomra vágott medvehagymát. Fémgyűrűbe vagy pogácsakiszúróba tesszük a spenótot, rákanalazzuk a kecskesajtot, majd 180 fokra előmelegített sütőben vagy grillezőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.