A cukkinit megmossuk, és héjastul kockára vágjuk. Forrásban levő vízben kb. 15 percig vagy puhulásig főzzük. Leszűrjük és alaposan lecsepegtetjük, majd simára turmixoljuk.
Hozzáadjuk a megtisztított és áttört fokhagymát, a szétmorzsolt kecskesajtot, az olívaolajat és a citromlevet. Megsózzuk, megborsozzuk és meghintjük római köménnyel és őrölt csilipaprikával. Alaposan összekeverük, és olajbogyóval díszítve tálaljuk.
Megjegyzés
Hűtőszekrényben, lezárt edényben kb. 1 hétig tárolható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.