A lencsét átöblítjük, majd beletesszük egy lábasba annyi vízzel, amennyi ellepi. Kis lángon puhára főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük, majd ízlés szerint megsózzuk. A megtisztított hagymákat felvágjuk, a paradicsomot elfelezzük és kimagozzuk, majd felkockázzuk.
Az olajat felforrósítjuk, majd üvegesre sütjük rajta a hagymákat. Hozzáadjuk a köményt, és néhány percig pirítjuk. Beleforgatjuk a lencsét, a paradicsomot, és további néhány percig együtt pároljuk.
A keveréket megsózzuk, majd ízesítjük kevés paprikával és finomra vágott petrezselyemmel. Levesszük a tűzről, majd hagyjuk kissé kihűlni. Olajbogyóval és pitával vagy bagettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.