A vékonyra szelt hússzeleteket lisztbe forgatjuk, kevés olajon mindkét oldalán elősütjük. A húsokat kivesszük, majd a maradék olajhoz kevés vajat teszünk, és a hőmérsékletet visszavesszük.
1 fej hagymát reszelünk a serpenyőbe, hozzányomjuk a fokhagymát, megsózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a paprikát, majd hozzáöntjük a bort, és 1 kanál tejfölt. A csilipelyhet, és a kakukkfüvet is rászórjuk. Kis lángon addig pároljuk, míg kicsit besűrűsödik.
A sült hússzeleteket visszatesszük a serpenyőbe, és összeforgatjuk a mártással. Petrezselymes krumplival, krumplipürével, esetleg párolt rizzsel tálaljuk.
Megjegyzés
Egyszerű szilveszteri étel, aki nem szereti a ropogós malacot, így is készítheti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.